05 September 2012

Cantuccini



Koulun ja harrastusten aloitus vie tällä hetkellä kaiken ajan, mutta toivottavasti pian taas ehtii leipoa näitä herkullisia pikkuleipiä. / L'inizio della scuola e degli hobby mi tiene molto occupata nel momento ma spero di avere presto tempo per fare questi biscotti buonissimi. / I'm really busy with the children starting the school and the hobbies here but I hope to find soon time to bake these delicious bisquits.

ainekset / ingredienti / ingredients:

50 g voita tai margariinia / burro o margarina / butter or margarine
2 1/2 dl sokeria / zucchero / sugar
3 munaa / uova / eggs
5-6 dl jauhoja / farina / flour
1 tl leivinjauhetta / 1 cucchiaino di lievito per dolci / 1 teaspoon of baking powder
100 g manteleita / mandorle / almonds

1. Sekoita kaikki ainekset. / Mescolare bene tutti gli ingredienti. / Mix all the ingredients.

2. Muotoile taikinasta leivinpaperille kaksi noin viiden sentin levyistä tankoa. / Su di una teglia stendere della carta da forno e  formare dell'impasto con l'aiuto di farina due filoncini larghi circa tre dita. / Form the dough into two 5 cm wide logs on a baking sheet.

3. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes tangot ovat saaneet väriä. /  Cuocere in forno a 175°C per circa 20 minuti. I biscotti devono prendere un bel colorito dorato. / Cook for about 20 minutes in 175°C until the logs are nice and golden.

4. Leikkaa uunista otetut tangot vinottain noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja paahda viipaleita n. 15 minuuttia 150-asteisessa uunissa. / Sfornare  i filoncini e con un coltello  ben affilato tagliateli  in obliquo  con uno spessore di circa 1 cm. Rimetterli in forno a 150°C per altri 15 minuti. / Cut the logs diagonally into 1 cm slices and cook them for about 15 more minutes in 150°C.


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