Koulun ja harrastusten aloitus vie tällä hetkellä kaiken ajan, mutta toivottavasti pian taas ehtii leipoa näitä herkullisia pikkuleipiä. / L'inizio della scuola e degli hobby mi tiene molto occupata nel momento ma spero di avere presto tempo per fare questi biscotti buonissimi. / I'm really busy with the children starting the school and the hobbies here but I hope to find soon time to bake these delicious bisquits.
ainekset / ingredienti / ingredients:
50 g voita tai margariinia / burro o margarina / butter or margarine
2 1/2 dl sokeria / zucchero / sugar
3 munaa / uova / eggs
5-6 dl jauhoja / farina / flour
1 tl leivinjauhetta / 1 cucchiaino di lievito per dolci / 1 teaspoon of baking powder
100 g manteleita / mandorle / almonds
1. Sekoita kaikki ainekset. / Mescolare bene tutti gli ingredienti. / Mix all the ingredients.
2. Muotoile taikinasta leivinpaperille kaksi noin viiden sentin levyistä tankoa. / Su di una teglia stendere della carta da forno e formare dell'impasto con l'aiuto di farina
due filoncini larghi circa tre dita. / Form the dough into two 5 cm wide logs on a baking sheet.
3. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes tangot ovat saaneet väriä. / Cuocere in forno a 175°C per circa 20 minuti. I biscotti
devono prendere un bel colorito dorato. / Cook for about 20 minutes in 175°C until the logs are nice and golden.
4. Leikkaa uunista otetut tangot vinottain noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja paahda viipaleita n. 15 minuuttia 150-asteisessa uunissa. / Sfornare i filoncini
e con un coltello ben affilato
tagliateli in obliquo con uno spessore di circa 1 cm. Rimetterli in forno a 150°C per altri 15 minuti. / Cut the logs diagonally into 1 cm slices and cook them for about 15 more minutes in 150°C.
No comments:
Post a Comment