18 September 2015

Sisustuksen Koodi


(FI) Hassua kyllä en käynyt Turussa kertaakaan ehkä noin 15 vuoteen ja tänä vuonna olen käynyt siellä jo kahdesti. Ensimmäinen kerta oli kesälomalla, jolloin pääasiallinen kohteemme oli Turun linna, mutta pistäydyimme myös katsastamassa paikallista sisustustarjontaa Sisustuksen Koodissa. Liike on juuri niin ihana kuin olin kuvitellutkin ja omistajat niin mukavia, että nuorempi tytär kuiskasi minulle: "Äiti, meidän on pakko ostaa jotain, kun noi on niin kivoja." Hyvä asiakaspalvelu selvästi kannattaa ainakin meidän perheen tapauksessa, terveisiä vaan! Tässä muutamia kuvia myymälästä viikonlopun inspiraatioksi, ja postauksen loppuun asti kahlaavat pääsevät ihailemaan myös harvinaista vääristynyttä perhepotrettia :)

(IT) È un po' buffo che non sono mai andata a Turku in Finlandia per circa 15 anni e poi quest'anno ci sono stata già due volte. La prima volta è stata durante le nostre vacanze estive quando siamo andati a visitare il castello di Turku ma abbiamo fatto anche un salto a vedere un negozio di arredamente locale che si chiama Sisustuksen Koodi. Il negozio non mi ha deluso, era proprio bello, e i proprietari erano così genitili che mia figlia mi ha sussurrato: "Mamma, dobbiamo per forza comprare qualcosa perche sono così simpatici". Conviene trattare i clienti bene, almeno se si tratta della nostra famiglia. Ecco alcune foto del negozio per dare un po' di ispirazione al fine settimana e se arrivate alla fine del post vedrete anche un raro e distorto ritratto di famiglia. :)

(EN) It's quite funny that I didn't visit the city of Turku in Finland for about 15 years and now I've been there already twice this year. The first time was during our summer holidays when we went to visit the Turku castle but we also went to check a local interior shop called Sisustuksen Koodi out. The place was just as wonderful as I had imagined and the owners were so lovely that my younger daughter whispered: "Mom, we really have to buy something because they're so nice." Good customer service really pays at least with our family. So here's some weekend inspiration pictures from the store and at the end of the post you can even see a rear distorted family picture :)13 comments:

 1. Minä yllätyin liikkeen pienemmästä koosta Koodin ja monien blogien kuvien luomaan mielikuvaan verrattuna. Samoin on tietenkin blogikotien laita, kun kuvataan laajakulmaobjektiivilla ja ehkä raivataan avointa tilaa kuvaustilanteessa. Tai en tiedä, kuvittelen näin ? Kivoja tuotteita, kivasti esille laitettuna myymälä oli kyllä pullollaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvien perusteella moni tila vaikuttaa tosiaan todellista suuremmalta ja avarammalta. Itseäni se on häirinnyt erityisesti joskus asuntoa metsästäessä, kun on luullut menevänsä katsomaan tilavaa asuntoa ja huoneet ovatkin olleet pieniä koppeja.

   Delete
 2. Hauska perhepotretti.
  Tuolta voisi ostaa kaikki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Liikkeen tuotevalikoima on todella oivallinen ja edustettuna on moni oma suosikkimerkkini. Turkulaisia onnistaa :)

   Delete
 3. Ihana liike, tuolla olis kiva joskus päässä käymään :) Nuo Juha Melanderin taulut ovat kivoja. Mikähän on niitten hintahaitari?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taulujen hinnat alkavat muutamasta satasesta noin tuhanteen euroon. Jotkut oikein isot teokset ovat sitten hinnakkaampia. Kannattaa meilata meidän isille jos olet kiinnostunut, hän kyllä kertoo tarkemmin :)

   Delete
  2. Hyvä, että saitkin Päivi jo vastauksen. Itse en olisi osannut sanoa hintojen suhteen mitään, vaikka olenkin yhden Juhani Melenderin taulun onnellinen omistaja. Voitin sen nimittäin kesällä Valkoinen harmaja -blogin arvonnassa :)

   Delete
 4. Ihqu sohva :) Ja kiitos Boa-maton lähikuvista! Juuri äsken tuostakin matosta postailin, mutta luonnossa en ole nähnyt tätä väriversiota. Mutta nytpä näin :)

  Koodissa on aina mielettömön hyvä palvelu. Tavaroita saa myös postin kautta ja nopeasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvittelin kyllä ottaneeni kuvan kauniista sohvapöydästä, mutta matto tuli kaupan päälle :) Mukavaa kuulla, että palvelu toimii tuollakin tavoin!

   Delete
 5. Voi että te vasta suloisia olitte koko perhe :) kiitos kivasta postauksesta ja kehuista, ihan punastuin. Liikkeessä oli juuri tuolloin kivan väljää, nyt kun näkisit, alkaa syysuutta pukkaamaan koko ajan ja paikat alkaa olla täynnä tavaraa. Se tuossa työssä on mukavaa, kun liikkeen ilme muuttuu koko ajan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Voi että, olisipa ihana päästä tutkimaan teidän syysuutuuksia. Harmi, että viime viikon Turun reissu oli niin tiivis ohjelmaltaan, ettei jäänyt aikaa kauppakierrokselle. Ja vastauksena seuraavaan kommenttiisi: Vau, palvelu vain paranee, kun vastasit kommentteihinkin itseäni nopeammin! :D :D :D

   Delete
 6. Anteeksi sinun kommenttikentän valtaus, mutten voinut vastustaa viesteilyä kivoille kommentoijille.

  ReplyDelete