01 April 2013

Pääsiäismenu

Kävimme lauantaina vihdoin ja viimein Hampurissa, eikä varmasti jäänyt viimeiseksi reissuksi sinne. Eilen keskityimmekin sitten kokkaamiseen ja herkutteluun. Kesäaikaan siirtyminen vähän sekoitti aikatauluja ja kello oli lähes viisi, kun saimme lounaan syötyä. Tässä kuitenkin muutamia kuvia meidän italialais-suomalaisesta pääsiäismenusta. Mies vastasi pääosin ruokapuolesta ja minä jälkiruoista.

Sabato siamo finalmente andati a vedere Amburgo e ci dobbiamo assolutamente tornare. Ieri invece abbiamo passato la giornata cucinando e mangiando. Il cambio di ora ci ha fatto scherzi ed erano quasi le cinque quando abbiamo finito di pranzare. Ecco alcune foto del nostro menu di pasqua italo-finlandese. Mio marito ha preparato quasi tutte le cose salate e io i dolci.

On Saturday we finally did a day trip to Hamburg and I'm sure we'll be back soon. Yesterday instead we spent the day cooking and eating. It was almost five o'clock when we finished having lunch, thanks to the beginning of Summer Time. Here's some pictures of our Finnish-Italian Easter menu. My husband prepared the lasagne and the vegetables and I was in charge of the desserts.





2 comments:

  1. Herkullisen näköistä! Meidänkin pääsiäiseen kuului italialainen kyyhkyskakku, mutta en tehnyt itse, vaan hankin sen Stockalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Colomba on kyllä hyvää, varmasti se Stockalta ostettukin! Colomban leipominen on helppoa, mutta vähän aikaavievää kohotusaikojen takia.

      Delete