23 January 2013

Mummosenkki

Eteinen kaipasi kovasti laskutasoa ja säilytystilaa ja löysin ennen joulua eBaysta tällaisen senkin, joka oli mitoiltaan ihan täydellinen. Senkin tyyli ei ole ehkä ihan sitä, mihin meillä on totuttu, ja nuorimmainen kommentoikin, että se on ihan mummotyylinen. Minusta senkki on kuitenkin hauskan erityylinen kuin sen päälle tuleva Utensilo-lokerikko, ja jos kyllästyn katselemaan senkkiä puunvärisenä, voin aina vetäistä pintaan valkoista tai mustaa maalia ja vaihtaa vetimet, joista itse pidän senkissä vähiten. Vielä kun keksisi, haluanko Utensilon viereen simppelin ja modernin vai näyttävästi kehystetyn peilin. Taulukollaasiseinäkin voisi muuten näyttää tässä tilassa aika hauskalta!

Prima di natale ho comprato su eBay questa piccola credenza per sistemare meglio l'ingresso. Aveva le dimensioni perfette per lo spazio ma lo stile non è proprio quello solito di casa nostra. In effetti la nostra secondagenita ha subito commentato che la credenza andava bene per una nonna. A me piace invece il contrasto tra il mobile e Utensilo che ci attaccheremo di sopra. Inoltre posso sempre verniciare la credenza bianca o nera e cambiare le maniglie, se mi stanco di guardarla così com'è ora. Ora dovrei capire che tipo di specchio voglio avere, moderno o con una cornice decorativa. Potrei anche riempire tutta la parete di quadri, ci starebbero bene!

I bought this small sideboard from eBay before Christmas since we needed something to help organizing the entry hall. The size of the sideboard is perfect for the space but its style is somewhat different from the one we're used to seeing in our home, so your younger daughter immediately commented that it's granny-style. I quite like the contrast between the sideboard and the white Utensilo that we're going to put above it and if I get tired of the look of the sideboard I can always paint it black or white and change the handles. Now I still have to decide what kind of a mirror I want to have here. Is it going to be simple and modern or one with a big decorative frame? Actually I could also create an art wall here. I think it would look really nice!
10 comments:

 1. Kivan näköisiä ovat vanha senkki ja moderni lokerikko yhdessä. Vastakohdat täydentävät usein kauniisti toisiaan ja tekevät sisustuksesta mielenkiintoisen näköisen:).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että olet samaa mieltä siitä, että sopivat yhteen :)

   Delete
 2. Tuosta saa upean kokonaisuuden. Taulukollaasi olisi munkin mielestä tuossa hauska, mutta kyllähän se peili on tärkeä eteisessä.
  Tuo Utensilo on mulla haaveissa, vielä kun sellaisen löytäisin ns. edullisemmin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä aloitan peilistä ja jatkan sitten tauluilla... Utensilo on kyllä kätevä, mutta harvoin niitä löytää erityisen edullisesti. Ehkä eBaysta voi saada joskus vähän edullisemman yksilön. Nyt ainakin Saksan eBayssa näyttää olevan yksi punainen myynnissä, mutta myyjä ei taida toimittaa sitä muihin maihin :(

   Delete
 3. Minulla taas on kotona aulassa moderni lipasto sekä koukeroinen peili ja pikkulipasto. Olen ajatellut myös että vastakohdat ovat kiinnostavia, tosinaan haluan uusia koko ryhmän :).

  Tuo Utensilo on vaan niin ihana ja samoin tuo pieni jakkara. Jakkarasta lienee olemassa penkki mallikin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi olla, että mullakin mieli muuttuu ja tartun maalisutiin tai etsin tilalle modernin senkin, mutta ainakin nyt tämä vielä menettelee ja etenkin tuntuu kätevältä...
   Poni-jakkarasta on tosiaan penkkiversiokin. Sen on suunnitellut Kaarina Huhtiniemi ja valmistanut Juuripuun puuseppä Markku Lyytinen, jolta ostimme jakkaran suoraan. Meillä on ollut se jo monta vuotta, mutta tykkään siitä aina vain yhtä paljon <3

   Delete
 4. Lokerikko on munkin toivomuslistalla. Niin hieno! Joku simppeli peili voisi olla kiva aisapari lokerikolle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Utensilo on kyllä syystä klassikko :) Joo, voi olla että yksinkertainen peili olisi paras, ettei tule liikaa krumeluuria kokonaisuuteen.

   Delete
 5. Kaunis ja nostalginen. Tykkään kun sekoitetaan sisustuksessa modernia ja vanhaa. Niin meilläkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin ihastelen usein uuden ja vanhan sekoitusta sisustuksissa, mutta oman kodin tyyli on ollut aika moderni. Nyt kun talossakin on vähän vanhoja koristeellisia yksityiskohtia niin tällaiset vähän "erilaisetkin" kalusteet tuntuvat sopivan sekaan.

   Delete