10 January 2013

Mitä muut edellä...

Alakerran työhuoneessa on kokolattiamatto, jonka repisin heti pois, jollei kyseessä olisi vuokra-asunto. Onneksi matto on sentään melko uusi ja puhdas. Huoneen ilme raikastui kuitenkin kummasti ja sen toimistomaisuus väheni, kun levitin lattialle kuuluisan "blogimaton". Kiitos tästä, Ikea ;)

Nello studio al piano di sotto c'è la moquette che toglierei subito se la casa non fosse solo affittata. Meno male che è abbastanza nuova e pulita. L'aspetto della stanza è comunque migliorato molto quando ci ho messo questo famoso tappeto. Non sembra più tanto stare in un ufficio. Grazie Ikea ;)

In the downstairs study there's a carpet that I would remove immediately if the house wasn't just rented. Well,  at least it's quite new and clean. I think the room got a lot nicer now that I put there this famous rug. I don't feel like being in an office anymore. Thank you Ikea ;)
7 comments:

 1. Onpa kiva tuo metalli/puinen kirjahylly.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on ihan aito vintage-hylly, jonka olen saanut kollegalta, ja tykkään itsekin siitä kovasti. Mies ei ollut alkuun kovin ihastunut, mutta on kai jo tottunut kuten yleensäkin kotiin ilmestyviin juttuihin:)

   Delete
  2. Unohdin vielä kertoa, että hylly on ilmeisesti Martelan edeltäjän tuotantoa.

   Delete
 2. Terkkuja Suomesta, täällä on eräskin Avotakka ilmestynyt...lienee postissa tulossa sinulle. Ihana juttu! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, nyt odotan postia innolla joka päivä :) Terveisiä takaisin!

   Delete
  2. Nyt rupesi kiinnostamaan. Mikä juttu siinä on. Olen juuri perunut Avotakan tilaukseni, pitänee ostaa irtonumero.

   Delete
  3. Ei tullut tänne vieläkään kaivattua postia, mutta Jonnan ja Kristan aikaansaannoksiin voi yleensä luottaa, joten osta ihmeessä irtonumero :)

   Delete