08 June 2015

Kesän kauneimmat


(FI) Tässä on nyt takuulla tämän kesän komein omalta pihalta saatu kukkakimppu. Punainen pioni, kärhö ja nietospensas eli deutzia kukkivat puutarhassa vielä hetken yhtaikaa ja seuraavaksi onkin kai ruusujen vuoro. Ihanaa kesäkuista viikkoa kaikille!

(IT) Ecco sicuramente il più bello mazzo di fiori dal proprio giardino di quest'estate. La peonia rossa, la clematis e la deutzia sono ancora per un po' contemporaneamente in fiore e poi toccerà probabilmente alle rose. Buona settimana a tutti!

(EN) I'm pretty sure this is the most beautiful flower bouquet I will get from our garden this summer. The red peony, the clematis and the deutzia are blooming contemporarily still for a while and next will come the roses. Have a wonderful week!

6 comments:

 1. Sulla on ihania kukkia pihalla ja kiva kun laitat niistä kuvia! 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Musta on nykyään tullut ihan kukkahullu, joten kuvia tulee otettua paljon ja myös julkaistua, jos onnistuvat ;)

   Delete
 2. Näyttääpä hyvältä, mulla on pöydällä omasta kukkapenkistä poimittuja laukkoja ja poimunlehdenkukkia. Olisi ihana nähdä kuvia teidän pihasta, puutarhakalusteita ihastelin instan puolella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Puutarhaa olisikin tarkoitus kuvata vähän laajemmastakin kulmasta, mutta siellä on aina jotain vähän vaiheessa ja odotan hetkeä, jolloin kalusteet ovat paikoillaan, nurmikko leikattu ja kukatkin kukkivat kauniisti :)

   Delete
 3. Oi, miten ihanaa jos omalta pihalta tollasia saa!!
  Kaunis tuo violettikin kukka!! Mulle vieras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt siellä kukkivat jo kurjenmiekat :) Meillä oli Suomessakin kärhö pihalla, muttei siihen tullut läheskään noin valtavia kukkia. Voi toki olla, että lajikekin oli vähän eri.

   Delete