24 September 2014

Kolmella tyylillä


(FI) Materian tajun SarP haastoi minut jo kesäloman alussa osallistumaan Projektila-blogista liikkeelle lähteneeseen stailaushaasteeseen. Haaste on saanut odottaa, koska Suomen yksiössä ei yksinkertaisesti ollut materiaalia eri tyylien toteuttamiseen ja ideanahan oli se, että stailaukset tehdään ostamatta mitään uutta niitä varten. Kotoa löytyikin sitten yhtä ja toista ja kuvia ottaessa tuli samalla tuoleja kantaessa hoidettua päivän kuntoilut. Tyyleinä ovat minimalismi, dramaattinen eklektinen tyyli ja värikäs ja kepeä skandityyli. Löytyykö näiden joukosta suosikkia? Haaste on tainnut kiertää jo niin kauan, etten lähetä sitä nyt kenellekään eteenpäin, vaikka toteuttaminen olikin hauskaa!

(IT) SarP dal blog Materian taju mi ha chiesto già all'inizio delle vacanze estive di partecipare alla sfida di styling che è partita dal blog Projektila. L'idea della sfida è di fare tre styling diversi con oggetti che si trovano già a casa e non potevo partecipare mentre eravamo in Finlandia perché nel monolocale non c'è abbastanza materiale. A casa il materiale invece non manca e ho pure fatto sport portando le sedie da un piano all'altro. Gli stili che ho scelto sono minimalismo, eclettismo drammatico e stile scandinavo. Qual'è lo stile che preferite?  La sfida ha fatto già tanti giri nei blog quindi non lo mando a nessuno anche se mi sono divertita molto facendo le foto!

(EN) In the beginning of the summer holidays I was sent a styling challenge by SarP from the blog Materian taju. The challenge started from the blog Projektila and the idea is to stage three different styles to your home using only props that you already have. I couldn't carry the staging project out in Finland because we simply don't have enough props in the studio apartment but at home there's plenty of material and I also did a nice workout carrying the chairs from one floor to another. The styles are chose are minimalism, eclecticism and scandinavian style. Which one do you like best? The challenge has been going around for such a long time that I'm not sending it to anyone in particular even though it was really fun taking the photos!
20 comments:

 1. Hienot!! Tykkäsin kaikista, en osaa valita. Ensin meinasin sanoa, että kahden ylimmäisen sekoitus taitaa olla eniten minua, mutta onhan meilla puhtaita värejä tauluissa joten...valitsen kaikki. Hyvin onnistuit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Tuija! Sama täällä, yhdistelen oikeasti vähän jokaista näistä tyyleistä, mutta oli hauskaa kokeilla, miten eri tyylisen kodista saisi aika helpolla :)

   Delete
 2. Todella onnistuneet versiot! Vau! Kaikissa on oma jujunsa. Keskimmäinen on hyvin kaunis ja persoonallinen, mutta viimeisessä puhuttelee suomalainen muotoilu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos, Vilja! Kiva kuulla, että muutkin pitävät lopputuloksesta :)

   Delete
 3. Minusta ensimmäinen on liian kylmä, kolmas on liian suomalainen minun makuuni. Toinen voittaa!! Siinä on jotakin kodikasta ja lämmintä. Oletko ikinä ajatellut laittaa siihen isoon, hopeiseen samppanjavatiin tai mikä se nyt suomeksi on, kaksi valkoista orkideaa ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet tainnut asua liian kauan ulkomailla, kun ei Artek, Iittala ja Marimekko enää iske ;) Tuossa samppanjakulhossa on ollut kyllä vain kuoharia jäähtymässä, mutta orkideat näyttäisivät siinä varmaan tosi kivoilta!

   Delete
 4. Onpa hienot versiot, vau.
  Tykkään kaikista, ensimmäisen riisutusta tyylikkyydestä, toisen runsaudesta ja viimeisen suomidesignista.
  Ihania kaikki, yllättäen toinen kiehtoo, mutta kyllä viimeinenkin viehättää.
  Kyllä noin ihania tuolia jaksaa kanniskella :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, SarP, ja kiitos kun haastoit :) Itsekin tykkään tuosta kakkoskuvasta, mutta miehen mielestä se on vain sotkuinen ;) Tuolit jaksoi hyvin kantaa, kun teki yhden stailauksen kerrallaan, mutta takaisin vieminen oli paljon ikävämpää.

   Delete
 5. Foto n. 1... senza doverci pensare un minuto... anche perché amo le sedie di Fritz Hansen :)))
  Buona serata e a presto,
  Kebo

  ReplyDelete
  Replies
  1. L'avrei quasi indovinato ;) Buona serata anche a te Kebo!

   Delete
 6. Runsaamman kannalla olen minäkin eli toinen tai kolmas! Onnistuneet kolmoset kuitenkin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvin jakaantuvat mielipiteet ja sehän on mukavaa, ettei ole vain yksi versio ylitse muiden :)

   Delete
 7. Mainioita ovat kaikki versiot. Ykkönen on eniten oman maun mukainen. Taidan olla vähän yksinkertainen tyyppi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tyhjä ja valkoinen tila on kyllä rauhoittava, en yhtään ihmettele valintaasi ;)

   Delete
 8. Ihan mahtavat kolme tyyliä! Etenkin toi kakkonen viehättää silmää, vaikkei ole lähinnä omaa tyyliä. Ja kolmannessa on ihania väripilkkuja. Hyvin suoriuduit. Mulla haaste on vielä edessä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Joanna! Mulla on vielä odottamassa se aakkoshaastekin... ;)

   Delete
 9. Paras tämän haasteen toteutus! Kaikki ovat upeita omassa tyylilajissaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Hanna <3 Oli hauskaa kerätä noita esineitä yhteen tyylin perusteella, kun ne ovat yleensä sikin sokin pitkin kotia.

   Delete
 10. Olet onnistunut hyvin tässä haasteessa! :)

  ReplyDelete