09 July 2013

Lomailua

Meren läheisyys on näin lomalla valttia, ja kuopus jo ehdottikin, että eikö me voitaisi muuttaa tähän meidän "rantamökkiin" pysyvästi koko perhe. Leluja ja muita tavaroita voisi kuulemma säilyttää sängyn alla. Veden ääressä on tullut käveltyä ja herkuteltua useampaan otteeseen, viimeksi eilen illalla, ja eiköhän ranta kutsu meitä tänäänkin.

In vacanza si apprezza molto la vicinanza del mare e la nostra secondagenita ha già suggerito che potremmo venire ad abitare in modo permanente nella nostra "casetta al mare". Secondo lei tutti i giocattoli e le altre cose potrebbero trovare posto sotto il letto. Abbiamo fatto varie passeggiate sul lungomare e anche mangiato bene ai ristoranti di mare, l'ultima volta ieri sera. La spiaggia ci chiamerà sicuramente anche oggi.

It's wonderful to spend the holidays close to the sea and our younger daughter already said that we should move permanently to our "seaside cottage". She thinks there's enough space for toys and all the other stuff under the bed. We have been walking by the sea and also eating well at seaside cafes and restaurants, the last time was yesterday evening. I'm sure the beach is calling us also today.


4 comments:

 1. Yksiöön on tullut taidetta seinille.
  Tuo keittiö on vaan ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taulut saatiin onneksi seinälle jo viime visiitillä. Nyt onkin ihanaa, kun saa oikeasti lomailla eikä tarvitse tehdä jatkuvasti pikku projekteja, vaikka muutama homma mielessä onkin ;)

   Delete
 2. Kyllä tuollainen maisema "mökin" lähellä kelpaakin. Kuopuksellasi on ihanan luova asioiden ratkaisuehdotus! :)

  Minäkin tykkään tuosta keittiöstä ja muutenkin asunto on ihan nappi. Koska olen keittiönpöytäihminen (= käytän sitä kaikkiin pöydän ääressä tehtäviin puuhiin, ei tarvitse erikseen työpöytää tms, näppärää pienessä kodissa), niin diggailen kovasti tuota teidän pöytää ja ihania Seiskoja. Kauneuden lisäksi kalusteiden ja huonekalujen mittasuhteet tilaan ovat todella onnistuneet.

  Ja pöytä on ikkunan ääressä, se on lievä pakkomielteeni, josta pääsisin varmaan vasta sitten, jos olisi erillinen ruokailuhuone. Ikkunasta on kiva katsella samalla kun notkuu tietsikalla kahvimukin kanssa (kuten nyt :)), tai mitä nyt milloinkin tekee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otin tuon ensimmäisen kuvan Kaivopuiston lähellä, mutta kyllä täällä Lauttasaaressakin riittää yhtä kauniita merimaisemia :) Ruokapöytä on tosiaankin täällä monessa käytössä, ja tutulta kuulostaa tuo kuvailemasi tilanne. Nytkin istun koneen kanssa pöydän ääressä aamukahvia juoden ja kurkin vähän väliä ikkunasta pihalle :)

   Delete