30 May 2012

Tervetuloa meille!

Meillä on hyvin pitkä ja kapea eteinen, jonka sisustaminen on ollut melkoinen haaste, mutta nyt olen siihen aika tyytyväinen. Kenkäpenkin olemme teettäneet puusepällä ja sen yläpuolella olevan naulakon tein itse tammilaudasta ja Ikean nupeista. Patterin yläpuolella on ulosvedettävä kuivausteline, jolle saa talvella märät pipot ja hanskat.

Abbiamo un ingresso molto lungo e stretto e arredarlo non è stato facile. Ora ne sono comunque piuttosto contenta. La panchina portascarpe l'abbiamo fatta fare dal falegname e l'appendiabiti sopra l'ho fatto io da una tavola di rovere e ganci di Ikea. Sopra il termosifone c'è uno stendino estensibile per i guanti e berretti bagnati (soprattutto d'inverno).

We have a really long and narrow entryway and furnishing the space has been really challenging. I'm pretty happy with the results, though. The shoe bench was made by a carpenter and I made the coat rack from an oak board and Ikea's knobs. Above the radiator there's a rack where you can hang the wet gloves and mittens during the winter.

2 comments:

 1. Meillä on myös pitkä ja kapea eteinen, tosin ehkä vähän leveämpi kun teillä. Sen sisustaminen oli tosiaan haastavaa ja vieläkin on hakusessa, kengille joku fiksu paikka.

  Kivalta näyttää tuo teidän eteinen ja kaikki tärkeimmät toiminnot on fiksusi mietitty:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, yleensä vain tila ei näytä ihan noin siistiltä kuin kuvassa ;-)

   Delete