Tämä helppo resepti pelastaa kiireen keskellä, mutta kesälomalla haalea ruoka maistuu muutenkin, ainakin meidän lapsille. Aineksina on vain valmiita gnoccheja, tuoreita tomaatteja (kirsikkatomaatitkin ovat tähän omiaan), tuoretta basilikaa, suolaan säilöttyjä kapriksia, hyvää oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja parmesaania. Tomaatit pilkotaan ja basilika suikaloidaan sillä aikaa kun gnocchien keitinvesi kuumenee. Tomaatin ja basilikan sekaan lisätään hyvin huuhdotut kaprikset, reilu loraus oliiviöljyä ja suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Kun vesi kiehuu, gnoccheja keitetään, kunnes ne nousevat pintaan. Valutetut gnocchit lisätään kulhoon ja sekoitetaan. Pöydässä annosten päälle raastetaan vielä tuoretta parmesaania. Siinä kaikki!
Ecco un piatto tiepido veramente veloce e facile per l'estate. Servono solo gnocchi, pomodori o pomodori ciliegini, basilico, capperi sotto sale ben sciacquati, olio d'oliva, sale, pepe e parmigiano. Poi basta seguire le immagini e servire con parmigiano grattugiato!
Here's a really fast and easy recipe for the summer. You only need gnocchi, tomatoes or cherry tomatoes, basil, well rinsed capers in salt, good olive oil, salt, pepper and parmesan cheese. Then you just have to follow the steps in the pictures and serve with freshly grated parmesan cheese!
.
No comments:
Post a Comment